Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Rendelés menete

A vásárló a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba/vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást. A megvásárolni kívánt termék, termékek darabszámát beállítja és a kosárba helyezi.  Ezután kiválasztja a szállítási címet, majd a szállítási/fizetési módot, melynek típusai a következők:

Fizetési módok:

  • Fizetés utánvétellel: A megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra. Ebben az esetben a vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesíti készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.
  • Átutalással: A vásárló a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg a Studio Raktár bankszámláján történő jóváírását követően a vásárló jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.
  • Online bankkártyával: A vásárlónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Barion pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

 

 Szállítási költség (bruttó): A megrendelt termékek kiszállítását a DPD futárszolgálat végzi.  A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak: 

  • 0-5 kg: 1355 Ft
  • 5-10 kg: 1775 Ft
  • 10,01-20 kg: 2300 Ft
  • 20,01-31,50: 3140 Ft
  • 31,51-50 kg: 5240 Ft

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (és ha tartozik a termékhez, a jótállási jegyet) a csomag tartalmazza. A vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban, ezért célszerű azt a címet megadnia, ahol napközben tartózkodik.

 

Keresés